اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

تمایل طالبان به برقراری روابط با آلمان

تمایل طالبان به برقراری روابط با آلمان سخنگوی طالبان گفت، این گروه مایل به برقراری روابط دیپلماتیک رسمی و مستحکم با آلمان بوده و از کمک‌های بشردوستانه این کشور استقبال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 05
کد خبر: ۱۰۱۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان روز یکشنبه گفت، این گروه مایل به برقراری روابط با دولت آلمان است.

به نوشته وبگاه شبکه «سی‌جی‌تی‌اِن»، این سخنگوی طالبان در مصاحبه با یک روزنامه آلمانی گفت، این گروه مایل است روابط دیپلماتیک رسمی و مستحکمی با برلین داشته باشد.

او در ادامه گفت، طالبان مایل است آلمان و دیگر کشورها حمایت مالی، کمک‌های بشردوستانه و همکاری در زمینه‌های سلامت، کشاورزی و آموزش را برای افغانستان فراهم کنند.

«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان روز چهارشنبه در دیدار با همتای قطری خود گفت: «به رسمیت شناختن طالبان هنوز اولویت ما نیست اما معتقدیم که تعامل با طالبان به نتایج مثبتی منجر خواهد شد».

وی با ابراز امیدواری درباره پایبندی طالبان به حقوق بشر گفت: «ما آن‌ها را زیر نظر داریم و به کمک رسانی خود به شهروندان افغانستان ادامه خواهیم داد».

وزیر خارجه آلمان که کشورش یکی از کشورهایی است که افغانستان را به حال خود رها کرده افزود: «ما با علاقه تشکیل دولت جدید در افغانستان را بررسی می‌کنیم و برای آن چندین شرط تعیین کرده‌ایم».

پیش‌تر نیز «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان «هدف ما باید این باشد که تا آنجا که می‌توانیم دستاوردهای خود در زمینه تغییرات ایجاد شده در بیست سال گذشته در افغانستان را حفظ کنیم. این موضوعی است که جامعه جهانی باید درباره آن با طالبان صحبت کند».

کلمات کلیدی: طالبان آلمان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار